Επιστροφή


Συμμαχία ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ

Συμμαχία ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ

ΟΧΙ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΙΡΑΚ
ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

Το Σάββατο 15 Φλεβάρη, σε όλες τις ηπείρους, εκατομμύρια διαδηλωτές θα βγουν στους δρόμους: στην Ευρώπη, στην Αμερική, στη Μέση Ανατολή, στην Ασία, στη Λατινική Αμερική. Ενα ανθρώπινο ποτάμι θα διαδηλώνει την ίδια μέρα με κεντρικό σύνθημα «Οχι πόλεμο στο Ιράκ». Και στην Κύπρο θα κάνουμε το ίδιο. Το Σάββατο, η ώρα 13.00μ.μ., θα μαζευτούμε στη Βάση της Δεκέλειας στο δίαυλο που είναι μεταξύ Πέργαμου και Αστυνομικού σταθμού Δεκέλειας για την ατνιπολεμική εκδήλωση που καλεί η Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο. Στη συνέχεια θα πορευτούμε 4 χλμ στην Πύλα και θα καταλήξουμε στο κέντρο ΠΗΛΙΕΥΣ και θα προσπαθήσουμε να συνδεθούμε δορυφορικά με το Λονδίνο όπου θα μεταδίδονται οι κινητοποιήσεις στις διάφορες πόλεις του κόσμου.

Στις 15 Φεβρουαρίου 15 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη θα γίνουν ένα πελώριο μεγάφωνο, στραμμένο στην Oυάσιγκτον και θα στέλνουν μήνυμα για την ειρήνη σε όλες τις γλώσσες.

Eίναι υποχρέωση όλων μας να είμαστε παρόντες στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο στη Δεκέλεια. Eίναι ένα ραντεβού που δεν πρέπει να το χάσουμε γιατί αφορά τη ζωή και το μέλλον όλων μας.

Λεωφορεία θα αναχωρούν από την Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα ως εξής:

Λευκωσία – Ώρα αναχώρησης 11.45 π.μ από το Κέντρο Κυπριακής Χειροτεχνίας

Λεμεσός – Ώρα αναχώρησης 11.45 π.μ από την Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου (Πλατεία Διοικητηρίου) > - Ώρα αναχώρησης 12.15 μ.μ από την Λεωφ. Στρατηγού Τιμάγια - έξω από τα Mc Donalds.

Παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου και ώρα 10.00 π.μ στα γραφεία του Κινήματος Οικολόγων στη Λευκωσία

Φαίδωνας – 99625620

Για κεντρική πληροφόρηση: Tel: / / / 99879266

E-mail:


Επιστροφή