Επιστροφή


Συμμαχία ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ

Συμμαχία ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ

Ο Μπους είναι έτοιμος να δώσει το πράσινο φως για την ιμπεριαλιστική του εξόρμηση στο Ιράκ. Όπως διακηρύσσει επίσημα, είναι έτοιμος να ξεκινήσει την πολεμική του μηχανή με ή χωρίς την στήριξη του ΟΗΕ.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για ένα πόλεμο που γίνεται για το πετρέλαιο και για την παγκόσμια ηγεμονία των ΗΠΑ. Ταυτόχρονα ο πόλεμος αυτός θα σημάνει ένα λουτρό αίματος για το λαό του Ιράκ και θα προκαλέσει ανάφλεξη σ' ολόκληρη τη Μ. Ανατολή.

H τελευταία ευκαιρία για την ειρήνη βρίσκεται στα χέρια των εκατομμυρίων ανθρώπων που ξεσηκώθηκαν στις μεγαλειώδεις παγκόσμιες αντιπολεμικές κινητοποιήσεις στις 15 Φλεβάρη. Η Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο έδωσε το παρών της σ' αυτή την παγκόσμια κινητοποίηση, οργανώνοντας τη διαδήλωση στη βρετανική βάση Δεκέλειας στην οποία συμμετείχαν και Τουρκοκύπριοι.

Το παγκόσμιο αντιπολεμικό κίνημα είναι η μόνη υπερδύναμη που μπορεί να σταματήσει την αντίστροφη μέτρηση στο χρονόμετρο των Μπους και Μπλερ.

Τώρα είναι η ώρα να υψώσουμε τη φωνή μας κατά της ανθρωποσφαγής και να απαιτήσουμε να σταματήσει αυτός ο πόλεμος. Χρειάζεται να συντονίσουμε και να κλιμακώσουμε τη δράση μας.

Γι' αυτό και η Συμμαχία Σταματήστε τον πόλεμο καλεί ΟΛΟΥΣ να στηρίξουν και να συμμετάσχουν μαζικά:

Η Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο χαιρετίζει την απόφαση των συνδικαλιστικών οργανώσεων για 15λεπτη στάση εργασίας την Παρασκευή 14 Μάρτη. Επιπλέον, με επιστολή της έχει κάνει έκκληση στις συντεχνίες των Λιμενεργατών ΟΜΕΠΕΓΕ - ΣΕΚ, ΣΕΜΕΓΔΕΛΙN - ΠΕΟ, ΔΕΚΔΟΚΩ - ΔΕΟΚ να σταματήσουν να εξυπηρετούν οποιαδήποτε πλοία στα λιμάνια της Κύπρου που μεταφέρουν άψυχο ή έμψυχο στρατιωτικό υλικό για τον Κόλπο.

Μπορούμε και πρέπει να σταματήσουμε αυτό τον πόλεμο. Αυτός ο πόλεμος δεν μπορεί να γίνει στο δικό μας όνομα. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ.

Συντονιστικό Συμμαχίας Σταματήστε τον Πόλεμο

13 Μαρτίου 2003

2710

E-mail:


Επιστροφή