Επιστροφή


Συμμαχία ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ

Συμμαχία ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ

ΔΙΑΝΥΚΤEΡΕΥΣΗ έξω από την Πρεσβεία των δολοφόνων

ΔΕΥΤΕΡΑ 24 Μάρτη και ώρα 8:00 το βράδυ

Η πολεμική μηχανή των Μπους και Μπλερ από την Πέμπτη 20/3 σπέρνει τον θάνατο και την καταστροφή στο Ιράκ. Ο καταιγισμός βομβών και πυραύλων Τόμαχοκ και Κρούζ έχουν μετατρέψει τη Βαγδάτη σε μια πραγματική κόλαση. Οι τραυματίες μετατρέπονται σε μελλοθάνατους αφού η περίθαλψή τους είναι σχεδόν αδύνατη λόγω των ελλείψεων σε ιατροφαρμακευτικά είδη εξαιτίας του 12χρονου εμπάργκο.

Την ίδια στιγμή που συντελείται αυτό το μεγάλο έγκλημα δυστυχώς, η κυβέρνησή μας αποφάσισε να επεκτείνει τις διευκολύνσεις που παραχωρεί στους ιμπεριαλιστές.

Η μόνη δύναμη που μπορεί να βάλει φρένο στη φρίκη αυτού του βρόμικου πόλεμου είναι τα εκατομμύρια αντιπολεμικών διαδηλωτών που ξεχύνονται στους δρόμους σ' ολόκληρο τον πλανήτη. Οι κινητοποιήσεις των μαθητών, φοιτητών και της νεολαίας που γίνονται παντού αποτελούν πηγή έμπνευσης για όλους.

Οι μαθητές/τριες της Συμμαχίας Σταματήστε τον Πόλεμο καλούν τα Μαθητικά Συμβούλια, όλους τους συμμαθητές/τριες και κάθε ακτιβιστή στη ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ έξω από την πρεσβεία των ΗΠΑ.

ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ και φέρτε τους φίλους, τις φίλες, τις κιθάρες σας και τα πλακάτ για να καταγγείλουμε αυτό το ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ, για να απαιτήσουμε από την κυβέρνηση να ανακαλέσει τις παραχωρήσεις και να αγωνιστούμε για να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ.

Πληροφορίες: Φίλιππος / Γλυκερία / Βαλεντίνα / Εύη 99749364


Επιστροφή