Βack


ΛΕΦΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

ΑΣΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

 

Ο χασάπης Σαρόν αφού ισοπέδωσε τη Τζενίν, δολοφόνησε εκατοντάδες άμαχους, κατέστρεψε όλη την υποδομή των παλαιστινιακών περιοχών στη Δυτική όχθη τώρα ετοιμάζεται να συνεχίσει το μακελειό στη Λωρίδα της Γάζας.

 

Στόχος του Σαρόν είναι να εξαφανίσει κάθε αντίσταση των Παλαιστίνιων για να μπορέσει να επιβάλει τη δική του «λύση» στο Παλαιστινιακό. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο είναι που έχει αποφασίσει να εξορίσει και τους περισσότερους από τους Παλαιστίνιους μαχητές που βρίσκονταν αποκλεισμένοι στο ναό της Γεννήσεως στη Βηθλεέμ.

 

Οι δεκατρείς από αυτούς που στάλθηκαν στην Κύπρο δεν είναι τρομοκράτες αλλά αγωνιστές που παλεύουν με αυτοθυσία για την απελευθέρωση της Παλαιστίνης. Η κυβέρνησή μας προσφέρθηκε να τους «φιλοξενήσει» προσωρινά μέχρι να τους δεχτούν άλλες χώρες στην ουσία τούς έχει φυλακίσει στο ξενοδοχείο ΦΛΑΜΙΓΚΟ στη Λάρνακα υποκύπτοντας στις πιέσεις του Σαρόν που απειλεί ότι θα ζητήσει την έκδοσή τους αν οποιαδήποτε από τις χώρες που θα τους φιλοξενήσει θα τους αφήσει ελεύθερους.

 

Είναι πρόκληση ο χασάπης Σαρόν να επιβάλλει τη θέλησή του ακόμη κι έξω από τα σύνορα του Ισραήλ και η κυβέρνησή μας να γίνεται συνεργός σ’ αυτό το έγκλημα.

 

Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση των 13 Παλαιστίνιων και να τους παραχωρηθεί άσυλο. Είναι αναφαίρετο δημοκρατικό τους δικαίωμα να αποφασίσουν ελεύθερα οι ίδιοι για το τι θέλουν να κάνουν.

 

11 Μάη 2002-05-11

Οργάνωση Εργατική Δημοκρατία


 Βack